Suomessa valmistetut yksilölliset Design takit

Palautetta asiakkailta

Haluan kirjoittaa koska olen hyvin tyytyväinen sisäturkkiini. Se on hyvin kaunis ja lämmin. Nyt se on kuitenkin kesäkaapissa odottamassa syksyä. Kiitos vielä kerran, erittäin hyvä työ ja kaunis turkki. Yst. Terv. Marjatta S, Täby Ruotsi.

Hei, Kiitokset mittatilaustyönä tehdystä nahkatakista, jonka hain postista. Takki on juuri sopiva ja tosi hieno! Hyvää vuoden jatkoa sinne pohjoiseen! Yst. Terv. Mirja I, Espoo.

Hei Airamon väki! Kiitokset kahdesta ihanasta nahkatakista. Molemmat ovat olleet erittäin sopivat kooltaan ja malliltaan. Olen tyytyväinen ostoksiini. Hyvää jatkoa teille ja onnistuneita kauppoja. Marjatta R, Turku.

Hei, Nahkatakkini saapui ja lunastin sen tänään postista. Istuvuus on erinomainen ja olen todella tyytyväinen ostokseeni. Monet kiitokset hyvästä työstä ja palvelusta. Aurinkoista loppukesää! Ystävällisin terveisin, Tiina I, Lieksa.

Tapasimme Tertun kanssa ensimmäistä kertaa Helsingissä Wanhan Sataman joulumessuilla yli 10 vuotta sitten. Ihastuin kauniisiin takkeihin, joihin katse kiinnittyi välittömästi, ja tilasin itselleni oman jokasään ulkoilutakin. Olen käyttänyt sitä vuosikausia ja juuri äsken tilasin puhelimitse uuden samanlaisen. Lisäksi minulla on Tertun suunnittelema hupullinen villakangastakki jossa on valkeita palloja harmaala pohjalla, se on lempitakkini. Kolmas takkini on musta nahkatakki, joka sopii vähän kylmempiin keleihin, huppu siinäkin on tärkeä talven tuulissa. Kaikkein hienointa on, että saan takit suoraan mitoilleni räätälöitynä. Vaikea löytää Mitään valmiina kun on 150 cm pitkä ja vähän pyörylä. Takit pitävät minut lämpimänä ja ovat niin omantuntuisia. Kristiina S, Vantaa.

Hyvää syyspäivää Tornioon, Olen tyytyväinen poronnahkatakin omistaja. Mitat ovat paikoillaan ja väri sopivanlainen. Tuulisessa säässä oli erinomainen. Kiitän siis koko tiimiä sydämellisesti myös nopeasta toimituksesta. Iloista työn aherrusta ammattitaitajille! Seija V

Hei. Tilasin Kädentaito-messuita kääntötakin ja sain sen eilen. En voi olla lähettämättä palautetta, niin tyytyväinen siihen olin. Takki on yksinkertaisuudessaan tosi mukava ja käyttö monipuolinen. Ompelutyö on tehty huolella ja näin kokonaisvaikutelma on siisti. Nyt vain odotellaan vähän lämpimämpiä säitä. Harkitsen myös tekoturkin hankkimista hupullisena. Jokatapauksessa, suosittelen mielihyvin muillekkin! Yst. Terv. Marjatta V, Helsinki.

Hello, We received the jacket today. And my wife is very happy with it. Also because I paid for it as abirthday present. We thank you for your assistance and wish you all the best. Bertram C M, Oslo Norvay.

Hei! Takki saapui tänään ja on vielä hienompi kuin odotettiin. Kiitos paljon! Wim J, Norjasta.

Hallo, die Jacke ist angekommen und passt perfekt. Vielen Dank. Nun habe ich eine neue lieblingsjacke. Herzlichen Gruss, Elke K, Niebyll Saksa.